Jurianne Matter is verantwoordelijk voor alle tekst en beeld op deze website. Zij belooft de informatie op deze website zo actueel, correct en compleet mogelijk te maken en te houden. Het kan echter voorkomen dat je informatie tegenkomt die verouderd, incorrect of incompleet is. Wij zouden het heel erg op prijs stellen als je dit aan ons wil melden via [email protected].

Op de website wordt, al dan niet door middel van links, ook verwezen naar informatie, producten en diensten verstrekt door derden. De informatie via deze links wordt door Jurianne Matter in principe niet op juistheid, volledigheid of actualiteit getoetst. Wanneer u gebruik maakt van de geboden informatie en diensten verstrekt door derden via deze links, doet u dit voor eigen rekening en risico, JM is hiervoor niet aansprakelijk..Jurianne Matter  behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »