In 2008 startte ik mijn label, onder mijn eigen naam en direct maar in het groot, want ik geloofde erin. De ontwerpen raakten op de één of andere manier een snaar: papier, craft, rituelen, tradities, lieve printjes en alles ecovriendelijk geproduceerd... het werd een succes.

Inmiddels heeft het papier gezelschap gekregen van textiel, mijn tweede liefde. Functioneel, met mooie prints en uiteraard gemaakt van biokatoen. Ook het textiel draagt mijn handschrift: poëtisch, grafisch en met een hoofdrol voor de natuur. En die natuur is echt wel een dingetje; ‘ecovriendelijk’ is voor mij dan ook geen holle marketingterm. Ik vind ‘mooi’ alleen maar mooi als het ook eerlijk en schoon geproduceerd is.

Naast dat ik voor mijn eigen bedrijf continu mijn collectie ontwikkel, werk ik met groot enthousiasme voor andere bedrijven. Ik ontwerp en adviseer dan vaak voor totaal andere doelgroepen, in andere stijlen, maar alles behoudt grappig genoeg altijd mijn eigen signatuur.

Leuk nieuws: in maart 2022 heb ik, samen met mijn man Peter, studio HIMLI geopend, daglichtstudio voor fotografie en video in het Gooi. Een heerlijke plek: ruim, licht en hoog, met alles wat je nodig hebt voor je fotoshoot. Op maar 15 minuten van Amsterdam (in Naarden, vlakbij de afslag op de A1) en ook nog gratis parkeren, echt pal voor de deur. Naast dat ik natuurlijk zélf gebruikmaak van onze fotostudio om mijn eigen ontwerpen te fotograferen, verhuren we studio HIMLI per dag of per dagdeel. Heb je plannen voor een fotoshoot? Kom een keertje kijken naar de ruimte en de mogelijkheden!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Vakantie! Wij verzenden weer op 24 juni. Dank voor je geduld, gebruik de code SUMMERBREAK24 voor 15% korting! Verbergen