BYGGE - tiny houses

€15,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De BYGGE huisjes zijn op! Gelukkig heb ik ze aan aan heel veel (online) winkels geleverd en zijn ze daar wellicht nog te koop. Google even op: BYGGE huisjes Jurianne Matter. Succes!

BYGGE is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: traditioneel, landelijk, knus en oud maar ook nieuw, urban en modern. Het zijn echte prefab huisjes: voorgestanst, voorgerild, en de raampjes zijn er al uitgebroken. De muren binnen zijn al voorzien van behang in een hippe botanische zwart-wit prints. Het enige dat jij als huizenbouwer nog hoeft te doen is de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen.

Na het bouwen kan je gaan schuiven. Wordt het een gezellig dorpspleintje op tafel of een kaarsrechte straat op je vensterbank of tegen de muur? Rijg je er een slinger van of geef je er één cadeau op een housewarming party?

Een setje BYGGE heeft de grootte van een A4, je kunt het dus gemakkelijk als cadeautje verzenden, het past door de brievenbus!

TIP! Maak het hipste adventsdorp ooit: koop 2 setjes (= 24 huisjes) en nummer de huisjes met de huisnummertjes, die je hier kunt downloaden en printen (wel even knippen en plakken). In ieder huisje kun je dan een klein cadeautje of briefje stoppen voor elke adventsdag.

Mocht je de huizen willen verlichten, gebruik dan alleen kunstlampjes en nooit echte theelichtjes i.v.m. brandgevaar.

BYGGE,  12 gestanste en gerilde papieren huisjes.

Afmetingen grootste huis: 11 cm, 5,5 cm, 4cm (HxBxD).

Kleinste huis: 5 cm, 5,5 cm 4,5 cm (HxBxD)

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »